Loading...

Tuesday, June 26, 2012

ehm dah lame x post kat blog ni..... bile bukk blog ni..aku paling tringt kat negeri sembilan rembau....ehhmmm....bukak2 jew post yang aku pling ats nampak pot aku tentang die.. akux thu..salh atau bnr..tpi yg pasti aku mnta dri die adalah ssuatu yang salh... tpi punce kwsalah itu datang dri aku atau pon die
die...setelah sekian lame(2thun) akhir ny semua nmpk biase bg aku... tpai aku pon agak trkilan,...sebab setting untuk berkawan telah bertukar kepade dingin.... ehm again... aku masih terpikir... sebab ape jadi macam ni... sebab aku ni jahat la kot..ehm tapi x pe la..yang penting die bahagia skarg... huhahuha kat pntai ngn kawan2 (include his specials) ehmmmm... thniah la...bukan nk mngkritik perli atau kejii... cume aku rase jugak la happy tok die.... ehm die tu bukan macam aku... n die tu agk la....kakakakak..ehm tpi dh berakhir all.... aku pon agk la bahagia dgn life as a student where iam fighting to grade from this collage as soon as possible.. by the way... every thing that happened to us.. there maybe some opening to the others great opening of a new story 

Monday, March 28, 2011

ehm nak cerite

hahahha..aku rase dh lame aku x tulis kt blog ni....bnyk bnde aku nak cerite...tp ni aku buat introduction je la k...hope boleh la kau cerite yng setrusny kat next pose...huhuhuu....ehm...sekrng macm2 jadi klo korng nak thu...hahah..ni aku nk bagi thu..aku x kesah korng nak fikir pe.....pasl aku..hahahhaup to me wht iam decide and chooses to do ok

Sunday, January 30, 2011

berputik

ehm semalm aku merasakn kebahagianaan yng tramat sangt.....aku pon x mnyangke.....ehm anyway itstill fun....macm fall in love jer...mlng ny die tu hak orng hhahhhhaaa

Saturday, January 22, 2011

aku serba salah

minggu ni paling x best,,,,aidil radzi mrh aku....klo die wat aku mrh x pew.....tp klo aku wat die mrh..tros die bagi aku rasse down giler.......plik tp bnr.....die mrajok lagi mngalh kn awek.....ehm please dont do tht to me

Friday, January 21, 2011

masak

ok ari ni post  aku khas tok kaum adam...hem jarng ek kite deng laki pandai amsk...dulu la...tp sekarng jangn ckp...gurl lagi la trok dlm hal memask ni..bukan aku cakap...ramai orng cakap...masak air pon x thu...kesian giler.....so those guys and gurl...mask ni walupon klo korng x thu korng just boleh g mkn kedai, tapi sampai biler.....korng nk blajr mask tu xde r susah...just bli je megazine pasal food...bnyk tips korng boleh cube...x yah mlu la ..klo makan yng first korng mask jadi arng batu,,,normal la tu..ok..learn from mistake...huhuhuh enjoy cooking ok daaaaaaa

Friday, January 14, 2011

azam baru

wah 2011 dah dtng kan....ehm so setiap manade la mnyematkn azam baru diorng...aku pon x terkecuali....so...azam aku thun..ni pon same je macam thun lepas..ade lah satu dua yng aku polish sikit seirng dengn kematngn usia aku..hahahhaha dah tue dah aku thun ni.....azam utame aku thun ni x lain dan x bukan, mestilah azam untuk berhnti merokok...alhamdulliah....berjaye jugak aku berthan...dah dekat 3 minggu aku x merokok...aku siap bg permision tu my f4 team...klo nampk aku merokok...boleh hit muke aku 1 kali stiap yng diorng nmpk....hahahaha....bapk sakit klo kene...so aku bair kn.....huhuhu..sebnr merokok ni la pling bodo..membazir, mebuang duit, membahaye kan kesihatan dan kite seolah2 menempah hari untuk mati dengn merokok....so sy mngmbil lanbkah drastik yng bijak..trus berhnti..walaupon ade kene kesan sampaingn yng agk mnyiksakan,...alhamdulillah...syukur..berjaye pade peringkt awl....k...azam kedua...yng diupgrade...klo thun lpas aku nk lagi jadi macma kanak2..tp thun ni..aku nk cube jadi ala2 dewase..huhuhuuhuh...ehm harp2 boleh la kn...sebab aku mmng suke perngai budk2 ni.....lagi thun ni...aku nk cub estudy seonuh keringt yng ade...dh x nk gagl2 dh meluat jer...gagal sebab diri sendri.so hine.....menjerit arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh...k dah pulstop..ni je...lain2 azam tu aku x pikir sangt..sebab azam yng lain tu mngarut ny azam......so dengn azam baru ni aku harp aku boleh terbng ngn lagi tinggi....ha lagi satu aku lpe...azam aku nk kurus,,,hahahah..tp xde la macam lidi penyapu...just amcma kau kat gmbr besr aku tu...huhuhuhuu..ni pon same aku berusahah ngn mengeluarkn ploh yng mencurh2..hahahhaha amin..smoga kau leh back macm dulu....k..sampai sini je la blog aku kli ni......dh x thu nk tulis ape..daaaaaaaaaaaaa....sayonara

Monday, January 10, 2011

thun baru

allo semua....ehm ni akib darmia nk ucap kan selamat thun baru....walau pon dh bertarikh 11 january  bru post ni di publish kn tp x pew....mngkin ni satu kelalayan..hihihiihi ayt...ehm ni nk citer cikit....hahhaha pasl thun baru ni....orng dok hboh nak countdown...ade yng pasangn ni heboh nak beromen sakan..hahahah..dunia2..ehm walaupon aku mybe akn jadi macm tu ...tp insyaallah....aku x kn wat bnde macm tu time new year....hem..knape la kn..boleh jadi amcm tu...orng nk seronok jugk..tpi sampai dh lpe sgale ny...macma dh hilang ingatn...tak ingt diri tu siape...ini trmasuka ku juge....sibok tunggang ark la....yng prempuan trkin je sane sini hahahahha.....tu je nk ckp hihihihiihihi