Loading...

Tuesday, October 26, 2010

gurl vs lelaki

alo semua warge malaysia...ehm korng perasan x....sejak dua mejak ni...kaum lelaki dn perempuan bersaing dengn sengit dri segi semau sektor....klo korng perasan la.....ehm contoh mudah macam kat dalam wwe.....huhuhu..aku salute gilr kat semau wwe diva...huhuhu..walu pon brlakon..tp bagi bg aku smua tu bukan ny untuk wanita..aku enjoy sangat.......ehm anyway...aku minat sangt ngn mickey james ngn amryse..hahahah...macam dh lari topik...diorng pon ade gk mngalami kecederaan...ehm kat mane pon msti kne bnde ni akn...ehm klo korng nak tahu....mase sekarng ni kn..aku rase kaum perempuan lagi bnyk berjaya dari lelaki...bg aku lelaki sekarng ni ehm indah kabar dari rupe...tp untuk golongn gay aku salute korng....kiter mmng berjaya dalm hidup..walaupon agk kurng dri segi nurani..anyway....lelki str8 hnye thu mngeluarkn kate2 jew...tp sebnar x de ape2 pon..hahahahah...ehm bukn nk ckp ...tp kbenaran...ehm korng sendri kne tgk la..bukan semua...cuma nak cakap...golongn gay sekarng ni datng dri semua sekstor....seperti perempuan la...ade yng jadi manager, supervisor dan exucutive...ehm lelaki str8 ape je...krani biase la pe la....macam kawan aku izmeer...my former exbest friend..pandai cakap jew....tp x gne pon...sbb nothing in him...just talk until his stop talking.....huhuhu..ni mmng kutukn keras...hahahaha...ehm g satu..gurl ni diorng walu pon golongn lmah dri segi fizikal...tp mereka agk kuat dri segi mental...hahaha...ehm laki ni ade yng cepat emo..aku agk mluat juga....hahaha...ehma de yng over...aku pling bnci lelaki yng bajet...suke hine golongn gay....weh jntan..korng bgus ke..klo die gay..die manager..ko tu ape lak...setakat kuli anjing /...x yah citer bro...stakat dpt awek kolej..ko bawak kehulu kehilir....ape point...tu ke calon bini yng korng sanjung..bebas ko pegang sane sini...semua boleh diperlakukn...bukn nak ckp gay bagos..thu nabi x mngaku umt...just..ini ujian ilahi untuk kami.....ehm korng pon ade dugaan korng kn.....letsay..korng str8..dan trlanjur...hahah ade baby..bapk hine kpade sesape yng membuang bayi tu...bapk la korng ni..aku ckp korng lagi hine dari binatang....sedap nk...biler dh dpt ank..x nk jage...g buang...byang kn klo korng lu time bayi mak korng buang...please la...be a good people..event the sexsuality are as a defrent between the stight and the gay.....hahaah..whtever...satu aku nak ckp..be the best ok..korng jngn sellu give up..huhuhu..ok akib darmia

Monday, October 25, 2010

FB yng sial

ehm korng  x rase ke fb ni....pling trok....wallhal kite rase trhibur ngn fb......meh aku kongsi story ngn korng..waktu aku keje dulu.....badan aku agk la ade market jugk...so xde fb....aku hidup aman damai je..walaupon kadang2 ade 1ekor budak comel ngn rakan die(ex partimer aku)time kerja dulu....hahaha aku x kesah pon...ade satu lelaki kat dlm tmn hati ini....aku biase....x perlu risau atau memikirkn ...sape nak add aku..sape akn removed aku....sape nk komen wall aku...aku nk tulis ape kat wall aku....hanye satu lelaki je....aku fokus....but....biler aku berhnti kerja...aku mula melayn fb...mule2 dulu xde r minat sangt...trikan sex di fb mengikat aku ketat2,...aku ckp..aku strt taksub ngn fb....pastu bnyk la plak mamt encem2 dlm fb ni....hahah no komen...kloo time aku kurus lu boleh la kot dpt 1 ekor 2 ekor.....skrng dpt pncing sampah jew hahahahah....ehm spnjang aku ngn fb ni..lagi bnyk sakit hati aku kne.....aku kne reject la...kene mainkn la...ade yng call ajk nk couple..siap nyanyi lagu  SELAGI ADA WAKTU SAMBIL MAIN GUITAR...last2 x jadi....ade yng nk knal la..ade yng dah knal...smua ragam ade....aku hanye layn dan layan......hati aku sakit bnyk kali sbab fb....aku trlambat dlm meeting ngn kawan2 sbab fb...aku ny hati hancur sebab fb...aku hilang kawan baik aku pon sbb die kawan ngn satu gurl dlm fb....aku rase macam2 fb buat kt aku...tp aku still ngn fb...tgk betape setia ny aku..kan bagus fb ni manusia..dn die boleh jadi kekasih aku

hem ...masalh

ehm...masalh aku untuk sekitar mase trdekat ni
1)masalh kewangn aku yng trlampau teruk...aku pon plik bnyk mane duit aku dpt...pon x cukup...huhuuhuu.mybe boros kot.
2)masalh kawan.....aku baru je putus ngn kawan baik aku.
3)masalah cinte...aku suke die..die aku x pasti.
4)masalh rupe paras dn bntuk badan...walaupon aku syukur....tp untuk plu aku memerlukan badan seprti yng dulu...so aku usaha.....
5)masalh kehadiran kekelas....aku pling mnyampah g klas ari isnin ngn sabtu.....so aku akn drop 2 subjek nie.
6)taksub ngan farmville...kat face book....any body said something please.
7)keyakinan.....aku macam dh kurng yakin je...nak ade cinte..nk kuruskn badan smua....
8)percaye ade ny keajaiban akan berlaku ...hahahahhahaha

selaku  akib darmia...ini lah yng selalu berlegar2 di kpale aku ni...

aku jatuh cinte

ni citer aku jatuh cinta lagi......ehm dengn si dia yng hencem...hahhahahah,,,,tp no komen die suke aku x...aku dh bagi thu...tp klo ikot statistik aku brtpok sblah tngn jew

Monday, October 11, 2010

hati

kadang kale hati ini susuh diramal. lain yng kita cakp dri mulut lain yng hati boleh laksanakn...kalau kita selalu bermain dengn hati nescaye bnyk kedukaan y ng akan kita alami. sya menceritakan ini tanpa ada sebarng keraguan....bukan nak mngatakan bahawa saya btol atau tidak..cuma permainan hati adalah ibart bermain dengn api..ehm pada 2 3 minggu ni.hati saye amat la brtabor..mane nk pikir masalah klas, mane nk pikir masalh hati ni yng tah pape th,,,,ayik je mmbuat kn otk sy ni nk marh. ehm rase diri dipinggirkn, ehm dn macam dah xde tmpt sy nk meluh kn biler kawan yng saye sangke paling rapat disisi menjauhkn diri dari sy...yng seorng tu trus memutuskn persahabatn kami...yng seorng tu sy sendri pon x brani nak ckp ape..mungkin paras rupe mnjadi menu utame untuk ny,,bru lah kawan ny di anggp pnting. tp setakt ari ini sy masih lagi brjaye mngemudi kapal buruk ini..kemurungn hati saye ini say selimutkn dengn laptop sy....hehehhe...walau pon laptop ni bnde..sy boleh trgelak sbb tgk lawak die..dan boleh mnangiss bile tgk joviet valdivino menyanyi....ok sekian dulu untuk blog kli ini,,,daaaaa