Loading...

Monday, October 25, 2010

FB yng sial

ehm korng  x rase ke fb ni....pling trok....wallhal kite rase trhibur ngn fb......meh aku kongsi story ngn korng..waktu aku keje dulu.....badan aku agk la ade market jugk...so xde fb....aku hidup aman damai je..walaupon kadang2 ade 1ekor budak comel ngn rakan die(ex partimer aku)time kerja dulu....hahaha aku x kesah pon...ade satu lelaki kat dlm tmn hati ini....aku biase....x perlu risau atau memikirkn ...sape nak add aku..sape akn removed aku....sape nk komen wall aku...aku nk tulis ape kat wall aku....hanye satu lelaki je....aku fokus....but....biler aku berhnti kerja...aku mula melayn fb...mule2 dulu xde r minat sangt...trikan sex di fb mengikat aku ketat2,...aku ckp..aku strt taksub ngn fb....pastu bnyk la plak mamt encem2 dlm fb ni....hahah no komen...kloo time aku kurus lu boleh la kot dpt 1 ekor 2 ekor.....skrng dpt pncing sampah jew hahahahah....ehm spnjang aku ngn fb ni..lagi bnyk sakit hati aku kne.....aku kne reject la...kene mainkn la...ade yng call ajk nk couple..siap nyanyi lagu  SELAGI ADA WAKTU SAMBIL MAIN GUITAR...last2 x jadi....ade yng nk knal la..ade yng dah knal...smua ragam ade....aku hanye layn dan layan......hati aku sakit bnyk kali sbab fb....aku trlambat dlm meeting ngn kawan2 sbab fb...aku ny hati hancur sebab fb...aku hilang kawan baik aku pon sbb die kawan ngn satu gurl dlm fb....aku rase macam2 fb buat kt aku...tp aku still ngn fb...tgk betape setia ny aku..kan bagus fb ni manusia..dn die boleh jadi kekasih aku

hem ...masalh

ehm...masalh aku untuk sekitar mase trdekat ni
1)masalh kewangn aku yng trlampau teruk...aku pon plik bnyk mane duit aku dpt...pon x cukup...huhuuhuu.mybe boros kot.
2)masalh kawan.....aku baru je putus ngn kawan baik aku.
3)masalah cinte...aku suke die..die aku x pasti.
4)masalh rupe paras dn bntuk badan...walaupon aku syukur....tp untuk plu aku memerlukan badan seprti yng dulu...so aku usaha.....
5)masalh kehadiran kekelas....aku pling mnyampah g klas ari isnin ngn sabtu.....so aku akn drop 2 subjek nie.
6)taksub ngan farmville...kat face book....any body said something please.
7)keyakinan.....aku macam dh kurng yakin je...nak ade cinte..nk kuruskn badan smua....
8)percaye ade ny keajaiban akan berlaku ...hahahahhahaha

selaku  akib darmia...ini lah yng selalu berlegar2 di kpale aku ni...

aku jatuh cinte

ni citer aku jatuh cinta lagi......ehm dengn si dia yng hencem...hahhahahah,,,,tp no komen die suke aku x...aku dh bagi thu...tp klo ikot statistik aku brtpok sblah tngn jew