Loading...

Saturday, September 4, 2010

lancap

sejak 2 mejak,ni,,,aku kuat lka lancap....yng aku plik...sampi pose pon aku dh x hengt..hhahaha.....ehm so nak wat cam ne kan...hahaha..ehm korng jangn la tinggal pose bab lncap...hahaha best pon malam kan ade...jngn lah jadi cam aku...time aku tlis blog ni aku bru je setle 3 kli....pade hal aku bru je beh bkak pose ...bapk la mengiong kan..hahahaha nak wat cam ne.,..nafsu kuat...dpt lak stock  baik....ahhahahahaah

jntan

ni untuk sorang kawan baik aku jugak ......die suke sorng ni....pon kawan baik aku juga...tapi ats sebab trtntu....cinta die ni x lepas....ehm sian ny die...sekarng die macam lare la....kat wall die pon x pape th...macam aym brak kapor je   aku tgk.....

samapai hati

ni kisah kau la ni.......aku ade la minat sat6u mamat tu.......hahaha...name dirahsiakan....dengn kebodohan trlakmkpau...boleh lak aku g cakap aku suke die.....lagi satu.....aku ni macam orng yang xde cermin kat umh jew....mane lah sesuai aku ngn die...muke die macam dafi...muke aku..macam pak guard kat kolj je....hahahhahatp x pew la...atlees aku brani la nk bersore...x bersore po,...just inbox die jew.....tp die pon ade respon la...respon kesian kat aku...malang sungguh nasib ku.......tp sekrng die single balik...aku pulak tah la nokomen...die sroh orng left phone no kat inbox...ehm aku macam dah left je sblum ni...kalau die save mgkin kitorng boleh brkawan in real life...aku tau bkan aku yng layk tok die,,,,,,,,,ehm so x kesah....aku prlu brpegang kepade pepath...ukur baju ditangan sendri..hahahahhaha,,,btol tu...ehm lagi....status die tu.....buat uji bakat mncri pasangn..hahaha trnyate die hot guys.....so ...wht can i said is...i really like your ape th.,..hahahhaha....keep on your ouditionmy friend.....love you....hahahahahhahaha

seronok

sronok lol...lagi beberape ari nak raye......balik raye ni aku jmpe aidil radzi......ni kawan baik aku..salah sorng ny kat face book.....hahhaha...die ni perasan comel...walhal xde la comel mane pon,,,,x leh bla la maat nie....wakakkakakakakaka

CEMBURU

CERITA INI MENGISAH KAN KEADAAN AKU  YNG TER SANGT CEMBURU TERHADAP  KAWAN2 AKU YNG SUDAH BERUMAH TANGGA.....TP APE YNG AKU X PUAS HATI IALA...BILA DIORNG NI DH ADE COUPLE....ADE JE YNG X SETIA....BTOL KE CINTA PLU NI SMUE X KAN KEKAL...AKU NAK MNCUBE.....EHM G SATU....KALAU DAH COUPLE TU..KNE LA JAGE DIRI UNTUK KEDUA2 BLAH PIHAK....BARU ADIL BTOL