Loading...

Tuesday, November 30, 2010

group for gus and gurl in love

hahhahah...alo semua...ehm ari ni aku nk citer sikit..ni macm kajian r..aku ngn kawan aku wat...akib and vj...huhuuhu..agk la gmpak kot...x thu....nka cakp korng bace korng thu r...kajian kita orng ni mengenai...group tok kumpulan laki dan wanita...dalam memilih atau dipilih dalm percintaan..huhuhuuh.harap la kajian kitorng ni boleh membuat kan anda lebih senang memilih buah hati anda.......
            ehm k...skrng kiter ke tajuk utama..maksd group yang aku kaji ni...ialah untuk lelaki dan perempua...kami mengkelaskn rupa paras mereka ....dari klas s, paling super. a, kedua terbaik. b, ketiga terbaik .c, keempat terbiak. kelas d, paling bawah......k....ex plain cikit...ehm...group yng lavel atas ni..kratiria diorng hanye lah untuk memilih..jarang ade di antare mereka ni nak meluluskan group yng berade di kedudukan bawah untuk mnjadi buah hati diorng...ehm kajian ni x kesah lah....lurus ke, bengkok kew gay ke lesbian kew ape2 jew....ni macam lawa of getting lovers in new era....k yng aku nak mantion ni..bnyk lelaki pikir...diorng boleh dapt semua awek yng diorng nak....begitu juga kepade wanita....tp wanita ni kurng sikit,..bab pemalu...ki..back to the story...group klas bawahn..means group d....muke macam tukng sapu....tp nak kapel ngn nasha aziz..logik x...ehm tu la masalh kepade group bawah yng xde awek ni....klo trbalik tu gurl lak....ehm dh la pendek...pakai spect....x cantik..nk kapel lak ngn aron azzziz....kalo dapt pon mgkin die gurl last kat dunia ni..hahhahaha..ehm so..back to the truth..minat boleh..nak real.....sorry to said..u are dream....ok but sometimes...ade gk...bf atau gf muke tongkang pecah amcm aku la..hahahhaha...tp ade awek atau bf yng sangt cun melecun.....nia de lah kesongsangn kajian kitorng...ni kitorng letak kat sektor mirical.....huuhuhuuh so korng kne la...baiki diri...ehm kajian juge mngatakn gurl ni suke lalaki yng funny..not to perfect in any sector...huuhuuhu..ok but iam not judging ok..i just help u all...hahahha nk dengr, dengr r..x nk g mampos..huuhuhuhu samapi mati ko brngn je la nk ade bf atau  g macma super modal....hahahhahahahha

Tuesday, November 16, 2010

single and available

akum kengkawan....ni aku nak cakap pasal status single and available......hahahaha kerane ayat ni...korang tahu x...berape besar masalah terjadi......ehm kalao korang nak tahu...ayat ni macam nighgt mare tok aku....hahahahha seram kan.....ko bayng kan...persahabatan yng 7thun menjadi porak perande....huhuhuhuuh.....ehm macam silly joke but tht....it real.....meer and z meer n me...are fighting...huhuhuhuuh....but anyway evrything ynng tegang pasti akan kendur..itu kn lumrah hati manusia...tp aku pon macm dah x suke la nk kawan ngn meer...bab aku macam terlihat...kat mate die..btape bnci nye die kat aku...hahahhahaha...aku dh x thu x nak cakap pew...huhuuhuhu...tp pape pon dulu kami bahagia di status sahabat karib.......huhuhuuh...e.hm tp semua tinggal kenangan...huhuuh...bkn pe dulu aku mybe trlalu bangge kot...bab aku rase persahabatn aku ni akn kekal forever...hahahha......tp satu je aku cakp...jngn terlalu pasti  dengan ape yng korng ade ni pade mase akan datng...hahahahahhaha...ehm tp meer....aku kalo boleh aku nak sangt kite macam dulu...sbb ...bagi aku saat macam tu....paling best...walaupon ade sikit masalah bodoh dri aku...tp ko sanggup trime aku...walupon ko tahu aku ni x macam yng sepatotny.......ehm sebab bgi aku ko la antare salah sorng best friend aku.....ehm dn ko pling rapat ngn aku...ehm...tp perasaan ko aku mmng x boleh ckp pew...mybe bg ko sekarng..aku ni manusia pling ko bnci kot.....aku thu time kiter tegang....macam2 aku kutok ko.....ehm tp semua tu mmng aku x dapat kawal...bab bg aku ko mmng wat aku panas tahap fuck.....begitu juga ko...hahahahha tp klo boleh aku x nk semua ni jadi my memory terlalu awal.......sebba aku rase bnyk lagi kiter blom buat weh...hahahahah..kajn best kalau macam dulu.....semua ny hapy2......ehm kalau la mase ni boleh di terbalik kan...huhuhuhuuh

Monday, November 15, 2010

makan...makan ...makan,,,,

alo......bro and sis sakalian.....menjadi kesemestian kepada semua bloger nak isi bnde dalam blog diorng kan...hahahahha begitu juge aku..hahahahah cakap pasal makn..pade jam 1.20pm ari selase  16november ni....thun 2010......aku bapak la lapr...so aku x thu nak makan ape...huuhuhuhu bakat memasak yang kau ade i pon aku malas nk gune....but anyway selalu time kau bekerjaye dulu...biler lapar time...semua aku bli...tp sejak bergelar student ni bapak la pareh hidup ni....macam2 dugaan...kewangn  bntuk badan...hahahahaha aku pon dah nek jemu...ehm balik pasal makan tadi.....ehm biler kebulur aklu pe g......g la kat dapor tu ttgk ape yang ade...huhuhu...suprise.....ade mee sedap....hhuuhu adek aku lapar mak aku lapar...so semalam mak aku ade bli ayam...ynng quater,,,,,tu...ade g kan bab x gune...so menu aku ari ni.,,..mee sedap bersame ayam.....huhuhuuh mmng sedap...tgk la sape yang m ask...akib darmia kan.huhuhuuhuh bukan nak memuji...ramai orng pon suke masakan aku...hahahaha...tp tunggu aku buh racun dalam masakan aku,...biar diorng makan...aku thu diorng puji bab diorng makan free.....hahahahahha anyway x berniat nak singugn sesape just cakap jew....hahahahahaha...f.y.i......aku blajar cheft..tp aku rase lecture yng ajar aku tu pon..bakat lebih kurang aku jew...tp blagak nak mampos...ade lah seekor tu name chef...m la aku kasi......ajar aku ler...celebrity chef la konon...mnglabh jew....pakai ketat...hahahahahah what soever...dier still gay boy.....under me la..hahahhaha.,.k campai sini jew...tatattata

selamat hari raye

kepade semua teman2 akib mengucapkan selamat hari rayer...