Loading...

Tuesday, November 30, 2010

group for gus and gurl in love

hahhahah...alo semua...ehm ari ni aku nk citer sikit..ni macm kajian r..aku ngn kawan aku wat...akib and vj...huhuuhu..agk la gmpak kot...x thu....nka cakp korng bace korng thu r...kajian kita orng ni mengenai...group tok kumpulan laki dan wanita...dalam memilih atau dipilih dalm percintaan..huhuhuuh.harap la kajian kitorng ni boleh membuat kan anda lebih senang memilih buah hati anda.......
            ehm k...skrng kiter ke tajuk utama..maksd group yang aku kaji ni...ialah untuk lelaki dan perempua...kami mengkelaskn rupa paras mereka ....dari klas s, paling super. a, kedua terbaik. b, ketiga terbaik .c, keempat terbiak. kelas d, paling bawah......k....ex plain cikit...ehm...group yng lavel atas ni..kratiria diorng hanye lah untuk memilih..jarang ade di antare mereka ni nak meluluskan group yng berade di kedudukan bawah untuk mnjadi buah hati diorng...ehm kajian ni x kesah lah....lurus ke, bengkok kew gay ke lesbian kew ape2 jew....ni macam lawa of getting lovers in new era....k yng aku nak mantion ni..bnyk lelaki pikir...diorng boleh dapt semua awek yng diorng nak....begitu juga kepade wanita....tp wanita ni kurng sikit,..bab pemalu...ki..back to the story...group klas bawahn..means group d....muke macam tukng sapu....tp nak kapel ngn nasha aziz..logik x...ehm tu la masalh kepade group bawah yng xde awek ni....klo trbalik tu gurl lak....ehm dh la pendek...pakai spect....x cantik..nk kapel lak ngn aron azzziz....kalo dapt pon mgkin die gurl last kat dunia ni..hahhahaha..ehm so..back to the truth..minat boleh..nak real.....sorry to said..u are dream....ok but sometimes...ade gk...bf atau gf muke tongkang pecah amcm aku la..hahahhaha...tp ade awek atau bf yng sangt cun melecun.....nia de lah kesongsangn kajian kitorng...ni kitorng letak kat sektor mirical.....huuhuhuuh so korng kne la...baiki diri...ehm kajian juge mngatakn gurl ni suke lalaki yng funny..not to perfect in any sector...huuhuuhu..ok but iam not judging ok..i just help u all...hahahha nk dengr, dengr r..x nk g mampos..huuhuhuhu samapi mati ko brngn je la nk ade bf atau  g macma super modal....hahahhahahahha