Loading...

Tuesday, June 26, 2012

ehm dah lame x post kat blog ni..... bile bukk blog ni..aku paling tringt kat negeri sembilan rembau....ehhmmm....bukak2 jew post yang aku pling ats nampak pot aku tentang die.. akux thu..salh atau bnr..tpi yg pasti aku mnta dri die adalah ssuatu yang salh... tpi punce kwsalah itu datang dri aku atau pon die
die...setelah sekian lame(2thun) akhir ny semua nmpk biase bg aku... tpai aku pon agak trkilan,...sebab setting untuk berkawan telah bertukar kepade dingin.... ehm again... aku masih terpikir... sebab ape jadi macam ni... sebab aku ni jahat la kot..ehm tapi x pe la..yang penting die bahagia skarg... huhahuha kat pntai ngn kawan2 (include his specials) ehmmmm... thniah la...bukan nk mngkritik perli atau kejii... cume aku rase jugak la happy tok die.... ehm die tu bukan macam aku... n die tu agk la....kakakakak..ehm tpi dh berakhir all.... aku pon agk la bahagia dgn life as a student where iam fighting to grade from this collage as soon as possible.. by the way... every thing that happened to us.. there maybe some opening to the others great opening of a new story 

No comments:

Post a Comment